(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Etsitkö lisätienestiä esim. opiskelujen tai toisen työn ohella? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Kemijärvelle.

Tarjoamme sinulle siivoojan töitä kahdeksan tuntia viikossa kahdessa eri kohteessa. Elämän tilanteesi mukaan voit tehdä ne samana päivänä tai jakaa kahdelle eri päivälle. Työympäristö on viihtyisä tuotantotila, jossa sinun tehtävänäsi on pitää sen siisteydestä huolta.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta ja vastuullista työotetta. Työkokemuksen sijaan vielä tärkeämpää meille on kuitenkin asenteesi ja halusi tehdä töitä. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Jennika Puominen 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi