(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme siivouksesta.


Etsimme nyt kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa ylläpito- ja keikkasiivoukseen. 


Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja keskittyy kesälomakaudella sijaiksuusien hoitoon, mutta jatkuu osa-aikaisena syksyllä. Töitä on tarjolla 3-15h/vk. Työaika sijoittuu noin klo 6-21 välille. Pääosin työtä on arkisin, mutta myös lauantait mahdollisia. Työajat ovat joustavia ja vuorot voidaan sopia etukäteen. Voit valita teetkö työtä aamusta vai iltapäivästä. Työtä tehdään sekä pareittain että itsenäisesti, tilanteesta riippuen. 

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitessa katsomme eduksi aiemman työkokemuksen siivousalalta.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi
Hakuaika päättyy 25.6.2018.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


 


– ISS on savuton työpaikka –