(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme RTK-palveluille osa-aikaista siivoojaa Varkauden kaupungin alueelle yrityssiivouksiin.

Työ on omatoimista yksintyötä ja sopii myös kesätyöksi. Työtunteja noin 15-20 / vko. Osa työtunneista sijoittuu lauantai aamulle.

Kokemus siivouspuolelta tai laitoshuollosta katsotaan eduksi, mutta voit myös olla muuten siivouksesta innostunut ja pidät tärkeänä hyvää ja laadukasta työjälkeä. Työtehtäviin annetaan perehdytys.

Oman auton käyttö välttämätön.

Palkkaus KIPA TES mukainen, lisäksi maksetaan kilometrikorvaukset verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin ma-pe klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi