(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?
Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? 


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Hämeenlinnaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Siivouksen voi tehdä aamuisin ennen kello 9.00 tai iltaisin klo 17.00 jälkeen. Voit työskennellä saman viikon aikana aamuisin että iltaisin. Työntunteja kertyy noin 2 tuntia /siivouskerta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen ohelle.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia siivoustyöstä on aiempaa työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat tehtävään kunnollisen perehdytyksen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.


Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. 


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -