(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Yrittäjämme hakee Petosella asuvaa tai oman auton omistavaa siivoustaitoista tai siivoustyöstä innostunutta reipasta henkilöä siivoustyöhön. Työ on myymäläsiivousta ja hammashoitolan siivousta Petosella ja Pirtissä. Myymälän voit siivota joustavasti sen aukioloaikana klo 8:00 - 21:00 välisenä aikana, maanantaina ja torstaina.Työvuoro kestää 1,5 tuntia per kerta.
Hammashoitolan siivoat viitenä päivänä viikossa ma-pe. Työaika on kolme kertaa viikossa yhden tunnin ja kaksi kertaa viikossa 1,5 tuntia. Työn voit tehdä joko aamusta ennen klo 8:00 tai klo 20:30 jälkeen.

Voit siivota molemmat tai vain toisen kohteista! Yrittäjällä on myös keikkasiivousta tarjolla, jolloin voimme järjestää sinulle lisätunteja.

Olet luotettava ja sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita hakevalle henkilölle, jopa hyväkuntoiselle eläkeläiselle. Pääset jäseneksi pieneen perhemäiseen yritykseen, joka on toiminut alalla menestyksekkäästi jo 15 vuotta. Yritys kuuluu osana valtakunnalliseen Laatutakuu-ketjuun. Näet Laatutakuu-yrittäjän arkea ihan läheltä, ja voit olla itse jopa uusi Laatutakuu-yrittäjä.

Lähetä hakemus viimeistään 28.2. mennessä elvi.mankinen@laatutakuuketju.fi Kerro hakemuksessa itsestäsi ja työ- ja opiskelutaustastasi. Muista laittaa hakemukseen myös yhteystietosi ja voit liittää hakemukseen myös CV:si. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja paikan täytämme heti sopivan henkilön löytyessä.