Osa-aikainen siivooja Ylöjärvelle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Kaipaatko lisätienestiä opiskeluiden tai töiden ohelle? Oletko nopea oppimaan ja viihdyt vaihtelevassa työssä? Mikäli nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni! Haemme tiimiämme täydentämään

 

SIIVOOJAA YLÖJÄRVEN ALUEELLE

 

Tarjoamme osa-aikaista pestiä, jossa työtunteja kertyy noin 15h/vko. Työajat ovat iltapäiväpainotteisia ja työpäivät starttaavat pääosin klo 15.00 eli etsimme joukkoomme iltavirkkua siivoojaa! Tehtävänäsi on huolehtia asiakaskohteemme teollisuus- ja toimistotilojen päivittäisestä puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä reippaalla asenteella. Työssäsi havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta ja tervehdit asiakkaita! Siivottavan ympäristön vuoksi tehtävässä tarvitaan työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei sinulta vielä löydy, avustamme sen hankinnassa. 

 

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.

 

 Saat meiltä:

-Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.

-Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.

-Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.

-Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot