(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Ylöjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Oletko aamuvirkku siivooja joka kaipaa lisätyötä tai työtä opiskelujen ohelle?

Etsimme nyt reipasta ja oma-toimista OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA aamuvuoroihin asiakaskohteeseemme Ylöjärven keskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistotiloissa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-7.45 välille. Työtunteja työssä kertyy 1h 45min päivässä ja 8h 45min viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä. Työ edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.3.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -