(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vuosaareen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2017

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikatyöhön Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessa, joka sijaitsee Vuosaaressa. Huolehdit asiakkaamme toimitilojen, kuten aula-, ruokala- ja porrastilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään ma-pe klo 6-11.30, eli viikossa työntunteja kertyy 27,5.

Aiempi kokemus siivoustöistä on tehtävässä eduksi, mutta hyvä siivoussilmä ja reipas asiakaspalveluasenne on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme riittävää suomen kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen työn mukavassa työympäristössä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa, YouTubessa tai Duunitorilla. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi