(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vantaan Tuupakkaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsitkö aamuille tai illoille lisätienestimahdollisuutta? Koetko olevasi parhaimmillasi omatoimisessa, sekä itsenäisessä työssä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme L&T: n vahvistukseen  

 

OSA-AIKAISTA TOIMISTOSIIVOOJAA 

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Vantaalle, Tuupakkaan. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan työaikoihin! Töitä tehdään ma-pe joko ennen klo. 8.00 tai klo. 16.00 jälkeen. Työtunteja on päivässä 1,5h eli 7,5 h/vko.Työstä maksetaan TES 2 = 10,67e/h mukaista palkkaa.  

 

Mitä odotamme sinulta? 

 

No ehdottomasti aikaisempi siivouskokemus on eduksesi, mutta asenne on se mikä ratkaisee kaikista eniten, sillä tämän päivän siivoojat ovat palvelualttiita monitoimisankareita! Mitä persoonaasi tulee; tarkkuus, luotettavuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Lisäksi sinulla tulee olla positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tuloksella on ihka oikeasti merkitystä! 

 

Tarjoamme sinulle:

 

Ison Talon huikeat henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Halutessasi puskemme sinua eteenpäin urapolullasi esimerkiksi koulutuksen myötä. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tsemppaavat esimiehet ja paikan kiertotalouden parissa.  

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!  

 

Jos mieleen jäi jotain kysyttävää, voit osoittaa kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muistathan kuitenkin, että varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain työnhakulomakkeen kautta!