(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt reipasta ja omatoimista OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Vantaan Tyttökumpuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäivinä klo 11:30-18:00 välille ja lauantaina klo 7:00-10:00 välille. Töitä tehdään 3-4 tuntia päivässä ja noin 23 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta siivoustyöstä, koulutus alalta katsotaan eduksi. Arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja joustavuutta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Työtehtävä edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä sekä puhtaita luottotietoja.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.1.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -