(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Etsimme nyt reipasta ja riuskaa SIIVOOJAA Vantaalle. 


Työtehtäviisi kuuluu tuotannon koneiden peseminen. Työsuhde on vakituinen sekä osa-aikainen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti lauantaisin, mutta myös arkipäivisin klo 6-14 välille siten, että tunteja kertyy 5- 7,5 päivässä ja 5-15 tuntia viikossa. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus. Lisäksi hygieniapassia ja turvalliskorttia edellytetään työssä sekä suomen kielen osaamista. Työ on raskasta ja fyysistä voimaa vaativaa, eikä työaikana voi käyttää koruja tai irtoripsiä tms. joka on vaarana joutua tuotantolinjalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Haluatko osaksi osaavaa työporukkaamme? Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -