(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi. Etsimme nyt

Osa-aikaista siivoojaa Vantaalle

Heamme tiimiimme reipasta ja ahkeraa siivoojaa Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. Huolehdit  mm. myymälätilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtä tehdään ma- pe, klo 6:00  lähtien. Työtunteja kertyy yhteensä 10- 15 tuntia viikossa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Aikaisempi siivouskokemus, katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan, sekä sujuva suomenkielen taito.

Olisiko tässä sinulle paikka? Jos näin on, naputtele ihmeessä hakemusta tulemaan. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja hommassa edetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.