(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019
Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Vaasaan.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 5 tuntia päivässä ja 25 tuntia viikossa sekä työtä tehdään aamupäivisin klo 5-11.30 välisenä aikana.

Toivomme, että sinulla on puhdistuspalvelualan tutkinto. Suoritetut kurssit sekä aikaisempi kokemus siivoustehtävistä katsotaan eduksesi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy18.8.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 


Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus. ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


- ISS on savuton työpaikka -