(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Vaasaan.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous pääsääntöisesti arkisin osa-aikaisessa työsuhteessa. Työajat sijoittuvat tehtäväksi pääsääntöisesti arkipäiville aamu-, tai iltavuoroihin sopimuksen mukaan. Työajat ovat näin ollen aamuvuoroissa klo 6-14 välillä, iltavuoroissa klo 15-23 välillä. Työtunteja sinulle kertyy viikossa 15-20h/vko. Työsuhteet ovat vakituisia. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita etsivälle.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen osaamista asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista asennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.12.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -