(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Vaasaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta arkisin joko aamu tai ilta-aikaan 20-25h/vko kevään aikana. Tehtävässä on mahdollista jatkaa myös kesätyöntekijänä eri asiakaskohteissamme.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Hyödyt alan koulutuksesta sekä aikaisemmasta työkokemuksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme kiinnostusta alaan sekä valmiutta oppia uutta. Halukkuus toimia asiakaslähtöisesti on sinulle prioriteetti ja pyrit toimimaan asiakkaamme parhaaksi oman työsi kautta. Siivoustyössä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2018. Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -