Osa-aikainen siivooja, Uusikaupunki
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua osa-aikaiseen työsuhteeseen Uudessakaupungissa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme! Tässä tehtävässä vastaat kohteen toimisto- ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. 


Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikaasi!
Tämä kohde siivotaan kerran viikossa, arkipäivänä, klo 8–16 välisenä aikana. Työvuoron pituus on 5 h. Rekrytointiprosessin aikana voit itse vaikuttaa, mille arkipäivälle työvuorosi tulee sijoittumaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätunteihin muissa asiakaskohteissamme. 


 


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


  • reipasta asennetta sekä itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
  • aikaisemman kokemuksen tai puhtauspalvelualan koulutuksen sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi
  • ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus eivät ole edellytyksiä tähän työhön, mutta ovat eduksi lisätyön kannalta, jotta pääset liikkumaan sujuvasti kohteesta toiseenMe, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Kiinnostuitko? Hae oheisen linkin kautta viimeistään 1.12.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot