(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Uttiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä! ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.


Etsimme tiimiimme nyt reipasta siivoojaa asiakaskohteeseemme Uttiin.


Meillä vastaat asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Kohteinasi ovat muun muassa käytävät ja portaikot, toimistotilat sekä sosiaalitilat. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva osapäivätyö. Työtä on tarjolla noin 20 tuntia viikossa, alkaen aamuisin klo 7.00-9.00 välillä. Työt on mahdollista jakaa 3-5 arkipäivälle. Vaadimme hakijalta laitoshuoltajan tai vastaavaa tutkintoa ja/tai vähintään vuoden kokemusta siivousalan töistä, aktiivista työotetta, sekä aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Jos hakijalla ei ole tutkintoa tarjoamme mahdollisuuden toimitilahuoltajan -tutkinnon suorittamiseen työn ohessa oppisopimuksella, mutta aikaisempi siivousalan kokemus on ehdoton.

Edellytämme tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi. Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 16.12.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -