Osa-aikainen siivooja Utajärven ja Vaalan alueelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille  

 

SIIVOOJAKSI UTAJÄRVEN JA VAALAN ALUEELLE! 

 

Pesti on osa-aikainen ja vakituinen. Työtunteja on tarjolla 15h/vko. Työn touhuun pääset maanantaista lauantaihin. Utajärvellä töitä on maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Vaalaan alueella töitä on maanantaina, tiistaina ja perjantaina sekä lauantaina. Olet osana työyhteisöä, jossa ylläpidetään Arinan erikohteiden siisteyttä iloisella asenteella asiakkaat huomioiden.  

 

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat. Edellytämme hakijalta B-ajokorttia ja oman auton käyttöä tehtävässä.

 

 Saat meiltä:  

- Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.

- Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.

- Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

- Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, niihin vastaa mielellään palvelumestari Ulla Pyörälä. Voit laittaa viestiä ulla.pyorala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.   

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526243
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Utajärvi