(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Tuusulaan 1
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Tuskastuttaako tekemisen puute? Kelpaisiko työ, jota tekemällä rantakuntokin rakentuu siinä sivussa ja palkkaakin maksetaan? Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt  

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen koulun siivoukseen. Asiakaskohde sijaitsee Tuusulan ja Järvenpään rajalla ja paikalle pääsee hyvin julkisilla. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin, työaika voidaan sopia joustavasti, joko aamulla tehtäväksi klo 6.00 - 9.30 välillä tai iltaisin klo 15.30 - 19.00. Harvoin pääset vaikuttamaan työaikoihin näin joustavasti! Yhteensä työtunteja kertyy viikossa 17,5h/vko. 

 

Ketä etsimme? Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta tai kenties alan tutkinto. Tässä työssä tärkeimpiä työvälineitäsi ovat reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan sekä riittävä suomenkielen taito. Työ lisäksi itsenäistä, joten itseohjautuminen kuuluu vahvasti persoonaasi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn isossa yrityksessä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Käytössäsi ovat Ison talon edut, kuten henkilökuntakerhon jäsenyys, jossa pääset käsiksi liikunta- ja kulttuuriseteleihin. Lisäksi meillä on kattavampi työterveyshuolto ja kuntosalietuja. Pidämme huolta, että työvälineesi ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. 

 

K I I N N O S T U I T K O ? Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan, sillä täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.