(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja tuurauksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019
Etsimme nyt reipasta SIIVOOJAA vahvistamaan Porvoon tiimiämme.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta erilaisissa ympäristöissä, kuten toimisto-, myymälä- ja oppilaitosympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-01 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen tunteja kertyessä noin 20h viikossa. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä B- ajokortin. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea/perustasoinen/laaja turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja mahdollisuuden tienata lisäansioita muun työn tai opiskelujen ohella.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -