(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TURKUUN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Haemme työntekijää asiakaskohteeseemme vanhainkotiin puhtaanapidon tehtävien pariin. Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti ylläpitosiivousta ja tarpeen mukaan myös perussiivouksia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta mahdollisesti myös viikonlopputyötä on aika ajoin tarjolla. Työtä on 6 tuntia päivässä klo 07:00-16:00 välillä. Työsuhde on osa-aikainen (30h/viikko) ja vakituinen. 


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme kattavasti työhön. Katsomme kuitenkin aiemman puhtaanapitoalan työkokemuksen ja alan ammatillisen koulutuksen eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta. 


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Näissä tehtävissä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua alan ammattilaiseksi työn ohessa.


Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 3.3.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat 31.3.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -