(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsitkö lisätyötä siivouksen parista? Omaatko itsenäisen työskentelyotteen? Haemme nyt reipasta SIIVOOJAA Turkuun!


Työtehtävissäsi vastaat tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteissamme toimisto – ja myymäläympäristössä. Työ edellyttää ajokorttia, jotta pääset liikkumaan eri kohteidemme välillä Turun alueella. Työtä tehdään kahdesti viikossa, tiistaisin klo 17 - 20.30 ja lauantaisin klo 8 – 12. Tehtävässä on mahdollisuus kerryttää lisätunteja oman halukkuuden ja aktiivisuuden mukaan. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 


Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että omaat aiempaa kokemusta itsenäisestä siivoustyöstä, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne - aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla! Työn fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on tärkeää, ja sinut tunnetaan reippaudestasi tarttua työhön aina yhtä iloisesti ja rohkeasti. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa ja oman työn organisointikykyä.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja turvallisessa työympäristössä. Tarjoamme käyttöösi aina ajankohtaiset sekä ergonomiset työvälineet ja perehdytämme kattavasti työhön. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Heräsikö mielenkiintosi? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viipymättä tai viimeistään 22.01.2021 oheisen linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/