(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 


SIIVOOJAKSI

 

 

osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tässä tehtävässä pääset pitämään huolta rappukohteemme puhtaudesta, unohtamattakaan asiakastyytyväisyyttä. Tässä hommassa et siis varmasti kyllästy samojen seinien tuijotteluun! Tehtävä on määräaikainen 27.11. saakka ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot ovat myös mahdollisia. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista siirtyä vakituiseen työsuhteeseen meille, mikäli työt ovat sujuneet mallikkaasti! Töitä kertyy yhteensä 22,5h viikossa.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Ajokortti tehtävässä on välttämättömyys ja oman auton käyttömahdollisuus ehoton etu.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä maksetaan palkkaluokka 2. mukaisesti: 10,88e/tunnissa.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.