(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja (Tornio)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö lisätyötä muun elämän oheen?

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakkaallemme Tornioon.

Työssäsi huolehdit koulukohteen aamuisista ylläpitosiivoustehtävistä noin klo 6–8 välillä maanantaista perjantaihin. Lisätunteja on mahdollista saada työmäärien muuttuessa ja tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 24.9.2017 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html