(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Tikkakoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista SIIVOOJAA Tikkakoskelle

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous useassa kohteessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja lauantaisin klo 6-12. Lauantain työtehtävät voi suorittaa myös perjantaina illalla. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Viikkotuntimäärä on aluksi n. 23 /viikko, mutta nousee turvallisuuselvityksen teon jälkeen 28 viikkotuntiin.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, sekä alan koulutuksen katsomme eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne, sillä me perehdytämme sinut tehtävääsi. Tulet viihtymään tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon.

Työssäsi tulet tarvitsemaan tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa, oman auton käyttömahdollisuuden, hyvää peruskuntoa, sekä aurinkoista palveluasennetta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.6.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -