(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja terveyskohteisiin Heinolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

 

Etsimme nyt tiimiimme uutta reipasta ja iloista

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Heinolaan. Tässä tehtävässä huolehdit kahden terveydenhuollon kohteen ylläpitosiivouksesta korkeaa hygieniatasoa vaativissa tiloissa reippaalla palveluasenteella. Töitä tehdään arkisin klo 6-9, joten työtuneja kertyy viikossa noin 15 tuntia. Mikäli intoa riittää ja omaat auton, on lisätunteja mahdollista saada Vierumäeltä.

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner