(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja terveysasemalle Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Etsitkö osa-aikatyötä, kelpaako lisätienesti? Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa 

 

 

SIIVOOJAA

 

  

vakituiseen työsuhteeseen terveydenhuollon kohteeseen ESPOONLAHDEN/KIVENLAHDEN alueelle. Tässä tehtävässä huolehdit terveydenhuoltotilojen ylläpitosiivouksesta korkeaa hygieniatasoa vaativissa tiloissa. Työsi alkavat ma-pe klo 14, tunteja kertyy viikossa 20-25.

  

Hakijoilta edellytämme vähintään vuoden työkokemusta alalta sekä tarkkaa ja reipasta työotetta. Laitoshuoltajan tutkinto luetaan eduksesi. Motivaation on oltava kunnossa – meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta ja silmän iloa. Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta ja aseptiikan hallintaa, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Kielitaitovaatimus tässä tehtävässä on vähintään A2.2-tasoinen, aktiivinen suomi tai englanti.

  

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Tuemme esimerkiksi ammattitutkinnon hankkimista enemmän kuin mielellämme! Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet rakentaa oma urapolku, samoin kuin tavallista laajemman työterveyshuollon, henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä leffaliput.

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Omien työntekijöidemme uratarinoita taas löydät YouTubesta, esimerkiksi https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9 . Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.