(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja tavarataloon Helsingin ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA osa-aikatyöhön Helsingin ydinkeskustaan.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta tavaratalossa, myös elintarvikemyymälän puolella. Työsuhde on vakituinen osa- aikatyö, työtunteja on tarjolla 3- 9 tuntia viikossa. Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville, tavaratalon aukioloaikojen ulkopuolella. Aamuisin työtä tehdään ennen klo 6 sekä iltaisin klo 21 jälkeen. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota tarvitsevalle.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, kokemus myymäläsiivouksesta katsotaan eduksi. Tehtävässä on välttämätöntä osata käyttää yleisempiä siivouskoneita sekä mobiililaitteita. Työtä tehdään kansainvälisessä tiimissä, joten englannin kielen taito on välttämätön. Tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.4.2018. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -