(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Tampereen keskustaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Etsitkö osa-aikaista työtä Tampereelta ja sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle sekä puhtaudelle? Haemme nyt Tampereen keskustan alueelle   OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 10 tuntia viikossa. Työvuorot ovat iltaisin ja sijoittuvat vaihdellen maanantaista lauantaihin. Tämä työpaikka sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja.   Mitä odotamme sinulta?
Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa kokemusta siivousalasta, kunhan olet innostunut oppimaan, niin me perehdytämme sinut työhösi. Työssä tarvitset kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää suomen tai englannin kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, voit lähettää meille hakemuksen vaikka heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeinen hakupäivä on 9.11.   Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomiI) ja Facebookissa (Coor Finland).   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.