Osa-aikainen siivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta asiakaskohteissamme asumispalveluympäristöissä. Työtä tehdään arkisin maanantaisin, keskiviikkosin sekä perjantaisin klo 09:00 - 14:00 välillä. Työvuoron pituus on 5 tuntia päivä ja työtä tehdään kahdessa kohteessa työvuoron aikana. Siirtymä kohteiden välillä on alle 2 kilometriä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Mahdollisuus tehdä lisätunteja esimerkiksi tiistaisin ja torstaisin.


Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa siivoustyökokemusta. Siivoustyökokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran viimeisen kolmen vuoden ajalta. Eduksi katsomme alan tutkinnon sekä työturvallisuuskortin. Lisäksi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä sosiaalista ja ihmisläheistä asennetta. 


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 28.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 30.7.2021.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot