(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet!

 

Etsimme uutta iloista ja reipasta

 

SIIVOOJAA

 

Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet kolmessa eri kohteessa, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Pääset tekemään monipuolista siivoustyötä, sillä tehtävä sisältää niin toimisto- kuin tuotantotilojen sekä portaiden siivousta! Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkiaamuihin, mutta työaika vaihtelee päivittäin aina 4,5-6,5 tunnin välillä. Yhteensä työtunteja kertyy viikossa noin 28 tuntia.

 

Toivomme sinulta reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Meillä siivoustyö sisältää aina asiakaspalvelua, joten toivomme, että reipas tervehdys ja hymy tulevat sinulta luonnostaan! Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat tehtävään välttämättömiä työn liikkuvuuden vuoksi.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner