(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Tammisaaren alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Toivotko jokaisen päiväsi olevan erilainen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KIERTÄVÄKSI SIIVOOJAKSI 

 

osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteseen Tammisaareen ja lähialueelle. Työkohteita toimistotilojen lisäksi tuotantotiloja sekä terveydenhuollon kohde. Työssäsi pääset vastaamaan useamman alueen asiakaskohteemme tilojen puhtaanapidosta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Työtä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin sekä lauantaisin. Viikossa työtunteja kertyy noin 17h. Lauantain kohteessa työskennellään 7,5h ja siivous sisältää harjakoneella lakaisua sekä yhdistelmäkonepesua.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on ehdoton plussa! Koska työ on liikkuvaa ja alati muuttuvaa, on joustava asenne valttikorttisi. Myös ajokortti on välttämätön, koska liikkuminen kohteiden välillä tapahtuu autolla. Yhteen kohteeseen tarvitaan työturvallisuuskortti, mutta tarvittaessa koulutamme sellaisen sinulle.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan TES:iin ja palkka vaihtelee kohteiden mukaisesti.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan vain nettisivujemme kautta.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää!