(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Tammisaareen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäisellä työotteella varustettua OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Tammisaareen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta mielenkiintoisessa ja monipuolisessa ympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 06-14 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy vähintään 26 h/vko.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja/tai alalle soveltuva koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Tarjoamme työntekijöillemme aina kattavan perehdytyksen tehtävään sekä turvallisen työympäristön ja ergonomiset työskentelyvälineet. ISS Palvelut tarjoaa myös työntekijöilleen mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen. Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 10.2.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -