Osa-aikainen siivooja Taavettiin
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI TAAVETTIIN

 

Etsimme reipasta ja motivoitunutta henkilöä huolehtimaan kohteidemme päivittäisestä ylläpitosiivouksesta. Huolehdit muun muassa myymälä-, ravintola- ja pesulakohteidemme toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta. Pääsääntöisesti työt sijoittuvat aamuihin, ja työtä on tarjolla n. 10-15h/vko.

 

Meillä pääset pitkälle aktiivisella työotteella ja hyvällä työmoraalilla. Asiakkaita ilahduttava hymy ja palveluasenne ovat valttikorttejasi! Lisäksi arvostamme kykyäsi toimia kohteessa itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. On aina eduksesi, jos sinulta löytyy kokemusta siivoustyöstä entuudestaan, plussaa on myös puhtauspalvelualan tutkinto. Tärkeintä meille on kuitenkin motivoitunut ja innostunut asenteesi!

 

Me perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja varmistamme jatkossakin osaamisesi ylläpidon ja kehityksen erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla. Lisäksi saat esimiehen täyden tuen työllesi ja asianmukaiset työvälineet helpottamaan arkeasi. Ison talon henkilöstöetuudet ovat myös sinua varten.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426069
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre34607600.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Taavetti