(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Suonenjoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Pidätkö fyysisestä työstä ja monipuolisista tehtävistä? Haluatko vaihtelevuutta työpäiviisi?


Etsimme reipasta osa-aikaista SIIVOOJAA Suonenjoelle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivoukset eri kohteissa Suonenjoen alueella. Kohteina voivat olla esimerkiksi toimistot, myymälät, katsastusasemat sekä tehdaskohteet. Käyt useassa kohteessa työpäivän aikana eikä yksikään päivä ole samanlainen. Työtä on tarjolla pääsääntöisesti ma – pe klo 7 alkaen, 2,5 – 4,5h päivässä. Satunnaiset perjantai- ilta/ lauantai vuorot mahdollisia. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa ja halua kasvaa alan moniosaajaksi. Olet nopea oppimaan ja otat haltuun kohteen kuin kohteen vaivatta. Erilaiset työvälineet eivät sinua pelota ja olet valmis opettelemaan niiden käytön. Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen. Kokemuksen siivoustyöstä ja puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja utelias. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Kohteiden välillä pystyy kulkemaan esim. pyöräillen mutta mikäli sinulla on auto käytössäsi, helpottaa se kohteiden välillä kulkua. Lisätunteja on mahdollista saada Suonenjoelta, Autollisen henkilön myös lähikunnista.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.10.2020. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -