Osa-aikainen siivooja Suolahteen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2021

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Etsitkö säännöllistä aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme energistä SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Suolahteen.

ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/

Työtehtävässäsi vastaat myymäläkohteen sekä palvelutalon ylläpitosiivouksesta Suolahdessa. Työaika on ma – pe klo 06 -14 välillä. Päivässä tunteja kertyy 5,5 – 6,5h ja viikossa 30h. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Aiempaa koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on motivaatio työntekoon ja innokkuus uuden oppiseen. Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja työkokemuksen. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta palvelutalo ympäristöstä. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin.


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.8.2021.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot