Osa-aikainen siivooja Sonkajärvelle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Kaipaatko lisätienestiä opiskeluiden tai töiden ohelle? Oletko nopea oppimaan ja viihdyt vaihtelevassa työssä? Mikäli nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni! Haemme tiimiämme täydentämään

 

SIIVOOJAA SONKAJÄRVELLE

 

Etsimme reipasta henkilöä huolehtimaan kohteemme viikoittaisesta ylläpitosiivouksesta. Työssäsi huolehdit yleisestä viihtyvyydestä, jätteiden lajittelusta ja tilojen puhtaanapidosta. Unohtamatta ensiarvoisen tärkeää asemaa asiakastyytyväisyyden luomisessa! Tässä kohteessa Sonkajärvellä työtunteja kertyy viikossa 3h 20min ja siivous tehdään kahtena päivänä viikossa, aamu- tai ilta-aikaan: pääset itse vaikuttamaan tähän. Tämän lisäksi tunteja on tarjolla vaihtelevissa kohteissa Iisalmen ja Sukevan alueella, oman kiinnostuksesi ja tilanteesi mukaan.

 

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Persoonana olet ulospäinsuuntautunut ja palvelualtis, jolta ei rohkeutta puutu, nautit liikkuvasta työstä ja olet ripeä otteissasi. Arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta, tarkkaa työnjälkeä ja itsenäistä työotetta! Mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta siivousalalta, on se suuri plussa, mutta emme edellytä sitä.

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme? Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella.

 

 

Me odotamme sinua täällä jo innolla, joten jätä hakemus oikean ylänurkan HAE -painikkeen kautta! Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin seikka, kysy lisätietoja: rekry(at)lassila-tikanoja.fi (lisääthän viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen). Huomioithan ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Kurkkaa vielä, millaista siivoustyö on L&T:llä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507781
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Sonkajärvi, Sukeva, Iisalmi