Osa-aikainen siivooja Sodankylään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua tiimimme vahvistukseksi Sodankylään! Tässä tehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työvuorosi voivat sijoittua arkipäiviin aamu- tai iltavuoroon klo 6–21 välille tai viikonloppuihin klo 6–15 väliseen aikaan. Tarkemmat työajat ja tuntimäärät sovitaan sinun kanssasi. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


  • motivaatiota uuden oppimiseen - me perehdytämme sinut kattavasti!
  • puhtauspalvelualan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen katsomme eduksesi
  • itsenäistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työotetta
  • erinomaista palveluasennetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa

 


 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 2.12.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot