(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Sipooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Sipooseen.
 
ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Sipoon alueella. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 4-14 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen, työtunteja tehtävässä kertyy 4 tuntia päivässä ja 20 tuntia viikossa.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut työhön. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä omaa autoa asiakaskohteiden välillä kulkemiseen. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.9.2019


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 74 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -