Osa-aikainen siivooja Savonlinnaan
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Nyt on huippu tilaisuus liittyä osaksi meidän ketterää kiertotalousfirmaamme, nimittäin meillä olisi tarjolla työtä mielenkiintoisessa ympäristössä, jossa asiakkaiden viihtyvyys on ensiluokkaisen tärkeää. Haluaisitko sinä olla osa tätä merkityksellistä työtä? Tule meille

 

SIIVOOJAKSI TERVEYDENHUOLLON TILOIHIN SAVONLINNAAN

 

vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työssäsi pääset vastaamaan asiakaskohteemme terveydenhuollon tilojen sekä vastaanottohuoneiden ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Kohteessa aherretaan maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 27,5 tuntia.

 

Miten loistaa tehtävässä?

Olet iloinen ja rohkea asiakaspalvelija, jolla ei mene sormi suuhun erilaisissa asiakaskohtaamisissa! Olet tarkka ja huolellinen työssäsi, sillä tässä kohteessa siistit toimitilat ovat ensiluokkaisen tärkeä asia. Suuri etu on puhtauspalvelualan tutkinto tai kokemus terveydenhuollon tilojen siivouksesta.

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme?

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä ja perehdytämme sinut huolella tehtäviisi. Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi mahdollistamalla kehityksesi siivousalan ammattilaiseksi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, joihin sisältyy mm. erilaisia liikunta-, hyvinvointi- ja terveysetuja!

 

Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Nappaamme sopivan henkilön riveihimme pikimmiten!  Vai jäikö jokin mietityttämään? Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot