(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Savitaipaleelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI SAVITAIPALEELLE

 

Etsimme reipasta ja motivoitunutta henkilöä huolehtimaan kohteidemme päivittäisestä ylläpitosiivouksesta. Tässä tehtävässä huolehdit myymälä- ja toimistokohteemme toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta. Työtä on tarjolla n. 10h/vko, maanantain ja lauantain välillä. 

 

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten - perehdytämme ja opastamme sinut tehtäviisi työsuhteen alussa. Lisäksi arvostamme luotettavuutta ja itseohjautuvuutta: työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Meillä asenne ratkaisee!

 

Me perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja varmistamme jatkossakin osaamisesi ylläpidon ja kehityksen erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla. Lisäksi saat esimiehen täyden tuen työllesi ja asianmukaiset työvälineet helpottamaan arkeasi. Ison talon henkilöstöetuudet ovat myös sinua varten.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo