(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Salon alueelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2018

 

Vahvistamme _Salon__ yksikköämme

 

Haemme nyt

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA ILTAPAINOTTEISEEN TYÖHÖN 

 Haemme hoitovapaan sijaisuuteen työntekijää. Työtunnit n. 20h/vko

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

 

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 palveluesimies Tanja Mäkinen puh. 029 029 3651.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tanja.makinen@rtkpalvelu.fi. Tai oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.4.2018.