Osa-aikainen siivooja sairaalaympäristöön Eurajoelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme EURAJOELLE.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sairaala- ja asumispalveluympäristössä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä viikonlopuille klo 06:00 – 14:30 välille. Viikonloppuvuorot ovat kiertävästi kohteessa, jolloin viikkovapaat siirtyvät arkipäiville. Työpäivän pituus on 7 tuntia ja töitä kertyy viikoittain 35 tuntia. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen.


Tehtävään edellytämme aikaisempaa siivoustyökokemusta vähintään vuoden ajalta ja erityisesti katsomme eduksia aikaisemman siivoustyökokemuksen sairaalaympäristöstä. Eduksi katsomme alan tutkinnon sekä työturvallisuuskortin. Lisäksi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä vastuullista työskentelyotetta.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 19.9.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot