(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja, Rovaniemi
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tule meille L&T:lle tekemään kiertotaloudesta totta! Meitä on jo lähes 8000, liity remmiin mukaan ja tule tekemään kirjaimellisesti siistiä työtä.  Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

 

Siivoojia

 

Rovaniemelle määräaikaiseen osa-aikatyöhön. Tässä tehtävässä huolehdit monipuolisesti myymäläkohteemme päivittäisestä puhtaanapidosta. Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa monen kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta! Siivousta tehdään aina ilta-aikaan ja työaika on noin 3-5h/päivä. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme ennen kaikkea hyvää palveluasennetta ja sitoutumista korkeaan laatuun. Aikaisempi siivouskokemus on eduksesi: mikäli kokemusta on vielä palvelulinjastojen pesuista tai muista elintarvikehygienian kohteista, niin aivan mahtavaa! Motivaatio ja innostus oppia siivousalan ammattilaiseksi on meille kuitenkin ykkösasia. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle myös kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meillä on myös mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme sinulle monipuolisia uramahdollisuuksia. Maksamme sinulle kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisen palkan.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi (muistathan laittaa viestiisi työpaikkailmoituksen viisinumeroisen ID-tunnuksen). Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Tutustu samalla L&T:n monipuoliseen siivoustyöhön oheisesta linkistä: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo