Osa-aikainen siivooja Rovaniemelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Tule meille L&T:lle tekemään kiertotaloudesta totta! Meitä on jo lähes 8000, liity remmiin mukaan ja tule tekemään kirjaimellisesti siistiä työtä.  Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

SIIVOOJAA

 

Rovaniemelle osa-aikatyöhön. Tässä tehtävässä huolehdit monipuolisesti myymäläkohteestamme ja sen palvelutiskin päivittäisestä puhtaanapidosta. Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa monen kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta! Siivousta tehdään maanantaista lauantaihin aina ilta-aikaan, jolloin työvuoro starttaa noin kello 19 ja työvuoron kesto on 2-3h/päivä. Yksin sinun ei tarvitse tässä työssä puurtaa, vaan pääset tekemään myös tiimityötä - nimittäin kohde siivotaan yhdessä työparin kanssa kaksi kertaa viikossa. Tässä yhdistyy siis sekä itsenäinen tekeminen, että tiimityö!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme ennen kaikkea hyvää palveluasennetta ja sitoutumista korkeaan laatuun. Aikaisempi siivouskokemus on eduksesi: mikäli kokemusta on vielä palvelulinjastojen pesuista tai muista elintarvikehygienian kohteista, niin aivan mahtavaa! Motivaatio ja innostus oppia siivousalan ammattilaiseksi on meille kuitenkin ykkösasia. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle myös kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meillä on myös mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme sinulle monipuolisia uramahdollisuuksia. Maksamme sinulle kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisen palkan.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi (muistathan laittaa viestiisi työpaikkailmoituksen viisinumeroisen ID-tunnuksen). Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Tutustu samalla L&T:n monipuoliseen siivoustyöhön: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465182
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35734335.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Rovaniemi