(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Riihimäelle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme siivoojaa asiakasyrityksellemme Riihimäelle. Työskentely tapahtuu kolmessa eri myymäläkohteessa ja työtunteja on tarjolla yhteensä 16 tuntia / viikko.

Ensimmäisessä kohteessa työskennellään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7.00-9.00.

Toisessa kohteessa työskennellään maanantaisin 3,5 tuntia (ensimmäisen kohteen jälkeen), sekä torstaisin 3,5 tuntia, jolloin työskentelyn voi aloittaa klo 6.00 alkaen.

Kolmannessa kohteessa työskennellään maanantaisin ja torstaisin 1,5 tuntia kerrallaan muiden kohteiden jälkeen.

Sinulta tulisi mieluiten löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Etsimämme siivooja osaa itsenäisesti suunnitella työtehtävänsä asiakaskohteessa. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista kohteiden välillä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.