Osa-aikainen siivooja Raisioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme RAISIOON.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta myymäläkohteessamme. Työnkuvaasi tulee kuulumaan kohteen ylläpitosiivousta sekä pyykkihuolto.Työvuorot sijoittuvat kolmelle arkipäivälle: maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille klo 7 – 11 välille. Työpäivän pituus on noin kolme tuntia. Työsuhde on osa-aikainen (11h/viikko) ja määräaikainen 15.5.21 saakka, jonka jälkeen tehtävä saattaa jatkua.


Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tähän tehtävään, vaan voit olla myös alan uusi tulokas. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä toimiminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, kilometrit korvataan.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 1.3.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa 5.3.2021.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot