(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Raisioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Raisioon.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous terveyskeskusympäristössä. Työ pitää sisällään yleisten tilojen, laboratorion sekä vastaanottohuoneiden siivousta. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen tunteja kertyessä 3 tuntia päivässä ja 15h viikossa, mutta tehtävässä on mahdollisuus tehdä lisätunteja muissa kohteissamme. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkiaamuisin 6-9 ja perjantaisin kello 16-17 tai 19.30 jälkeen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen, pitkäaikaisen vakaan työpaikan sekä inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -