(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Pyhtäälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme reippaita SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Pyhtäälle. 


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työssä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Kohde sisältää mm. myymälä- sekä ravintolatiloja. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille klo 5.30 – 10.00 välille ja töitä tullaan tekemään noin 4 tuntia päivässä. Viikossa työtunteja kertyy n. 20h. Työsuhde tulee olemaan vakituinen ja osa-aikainen. Tässä tehtävässä tulet vastaamaan yhdessä toisen henkilön kanssa asiakaskohteen ylläpitosiivouksesta eri päivinä.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, itsenäisen työskentelyotteen sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä kerrytetyn työkokemuksen.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia huomioiden työntekijöidemme omat tavoitteet elämässä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! 


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivien henkilöidenn löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -