(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Pyhtäälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Etsitkö töitä koulun ohelle tai haluatko lisäansioita?


Etsimme reippaita Siivoojia asiakaskohteeseemme Pyhtäälle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työssä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Kohde sisältää mm. myymälä sekä ravintola tiloja. Työvuorot sijoittuva viikon jokaiselle päivällä klo 5.30 – 10.00 välille, n. 4h päivässä. Viikossa tunteja kertyy n. 20h. Työ sopii loistavasti opiskelujen ohelle tai lisäansioita haluavalle. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävissä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Olet aidosti kiinnostunut alasta, haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Siivousalan koulutuksen ja työkokemuksen sekä työturvallisuuskortin katsomme eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Kohteen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.1.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -